Zdravija i jednako ukusna varijanta tikvica kakve volimo da jedemo
Oglas
Sastojci:
- 2 tikvice
- 200 ml kisele vode
- 2 kašike brašna
- 2 kašike prezli
- so, biber
- 30 ml ulja
- po želji beli lik u grnulama
- ulje
PROČITAJTE JOŠ: MISTERIJA DUGA ŠEST VEKOVA: Šta se KRIJE ispod Smederevske tvrđave? (VIDEO)
Priprema:
Tikvice oguliti i iseći na tanje listove, posoliti i ostaviti 30 min da posti sok, pa ocediti.
U činiju staviti kiselu vodu, brašno, prezle, bibera, ulje i sve dobro izjednačiti.
Tikvice provući kroz pripremljeni smesu i ređati u podmazan pleh.
Peći na 220 C da lepo porumeni oko 30-40 min.
BONUS VIDEO:
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas