Успева и почетницима у кухињи, а све што треба да урадите јесте да помешате састојке и испечете.
Oglas
Одличан је предлог за доручак или вечеру, али и као лагани ручак.
Састојци:
- 400 г спанац́а (може и смрзнут)
- 1 лук
- 1 празилук
- 1 чен белог лука
- 4 јајета
- пармезан по укусу
- 3-4 кашике презли
Припрема:
Спанаћ скувајте и добро процедите. Затим у тигању пропржите ситно сецкани црни лук и празилук, па пред крај, кад омекша додајте и ситно сецкани бели лук. Јаја посолите и побиберите, па умутите и додајте сецкани спанаћ, као и пропржени лук. Све измешајте, па додајте и презле и пармезан, па опет промешајте. Тепсију науљите и поспите презлама, па сипајте смесу са спанаћем. Поравнајте и онда опет поспите презлама. Пеците у загрејаној рерни на 180°Ц око 30-35 минута.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas