Uspeva i početnicima u kuhinji, a sve što treba da uradite jeste da pomešate sastojke i ispečete.
Oglas
Odličan je predlog za doručak ili večeru, ali i kao lagani ručak.
Sastojci:
- 400 g spanaća (može i smrznut)
- 1 luk
- 1 praziluk
- 1 čen belog luka
- 4 jajeta
- parmezan po ukusu
- 3-4 kašike prezli
Priprema:
Spanać skuvajte i dobro procedite. Zatim u tiganju propržite sitno seckani crni luk i praziluk, pa pred kraj, kad omekša dodajte i sitno seckani beli luk. Jaja posolite i pobiberite, pa umutite i dodajte seckani spanać, kao i proprženi luk. Sve izmešajte, pa dodajte i prezle i parmezan, pa opet promešajte. Tepsiju nauljite i pospite prezlama, pa sipajte smesu sa spanaćem. Poravnajte i onda opet pospite prezlama. Pecite u zagrejanoj rerni na 180°C oko 30-35 minuta.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas