Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТРИ ТАЈНА РИТУАЛА ЈЕЛЕНЕ РОЗГЕ: Они јој помажу да изгледа 20 година млађе

Упркос чињеници да је загазила у пету деценију живота, Јелена и даље изгледа боље и од неких двадесетогодишњакиња

1717418492_Foto-Ataiamges.rs-Jelena-Rozga.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Певачица Јелена Розга одувек има савршену линију, а у том јој помажу мали ритуали и трикови за негу којих се придржава већ дуги низ година. Будући да има савршену линију често је жене питају како јој то полази за руком, а она се не либи да повремено открије неке своје тајне.

Једном приликом је открила да је имала проблем са штитном жлездом, која јој не дозвољава да се угоји, па је то запрао разлог због чега увек има исту килажу. 

Важну улогу у младоликом изгледу и савршеној линији такође има и генетика, па је она захвална природи што је била према њој дарежљива. 

Ипак, оно што многе жене занима јесте начин на који она негује своју кожу, па је увек затегнута, лепа и блистава. Она је тако једном приликом открила своју бјути рутину.

Јелена је објаснила да јој  је најважнија редовност, да јој нега коже постала рутина. Она је напоменула да велику важност у нези коже има дисциплина и да жена себи не сме да дозволи никада да у кревет оде са шминком.

Осим тога она каже да је најважније да се првенствено свака жена бави својим здрављем, а тек онда долази нега и лепота. 

Она је за објаснила своју рутину:

– Ујутру очистим лице неком од својих омиљених умивалица, потом нанесем серум или хидратантну крему, затим ону за подручје око очију – јер ту је кожа најтања, па самим тим захтева и интензивнију негу. На крају, обавезан је СПФ, па тек потом следи шминкање. Увече детаљно очистим лице млеком за уклањање мејкапа. Након тога, некад само нанесем хидратантну крему – како бих пустила кожу да дише, док је повремено почастим серумом на бази хијалуронске киселине - рекла је Розга за "Лепоту и здравље".

Осим коже веома је важно за сваку жену да има неговану и лепу косу, а Јелена и томе придајте велики значај и труди се да колико је посвећена кожи исто толико буде посвећена и коси. 

– Исто је као и с кожом лица – уколико се бавите собом, резултат неће изостати. Већ годинама посећујем исти салон, у ком са пуно пажње брину о здрављу моје косе. У сваком тренутку знају која боја ми најбоље пристаје, како да не наштете мојој коси, као и који су јој третмани заиста неопходни.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas