Ево како се једна од највећих звезда у региону храни
Хрватска певачица Јелена Розга већ дуго има посебан режим исхране и захваљујући њему килажа јој је фиксна - 57 килограма.
„Она је годинама иста. Није ни дана остарила, а линија јој је савршена“, често то коментаришу фанови Јелене Розге која ће овог лета прославити 47. рођендан. Познато је да има 57 килограма, али и да не може да се угоји јер има проблема са штитастом жлездом. Прије 18 година певачици је откривена хипертиреоза, а затим и тахикардија.
„Моји проблеми са штитастом жлездом не дају ми да се угојим ни пола килограма, али на то утиче и генетика и то што живим поред мора. Штитаста жлезда ме понекад баш зеза, али генерално се добро осећам. Не дам се ја, само осмех на лице и позитива“, рекла је Розга својевремено.
Не скрива да је велики гурман, али пази шта једе.
„Трудим се да храна коју уносим буде лагана и здрава. Једем више пута дневно, али у мањим количинама, зато што то одговара мом организму. Некада себи дам одушка и опустим се. Волим медитеранску храну, лаганију исхрану, која садржи доста воћа, поврћа и рибе. Зими обожавам да једем печено кестење“, рекла је раније, а преноси Сторy.хр.
Јелена не воли пршуту ни јањетину, али зато сваки дан једе супу.
Линију одржава и сталним наступима, тј. скакутањем по бини.
„На позорници проведем неколико сати певајући и плешући и то је одличан начин да останете фит и будете у доброј кондицији“, испричала је Розга.
Она ујутру воли да доручкује омлет с беланцима, маслинама и младим сиром, а за ручак је супа, месо и салата. Вечера је, најчешће, резервисана за рибу и поврће.
(Задовољна.рс)
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ