Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КОЈИ ТИП ВЕЖБАЊА ЈЕ НАЈБОЉИ ЗА ВАС: Решите тест и сазнајте како најбрже до ТЕЛА ИЗ СНОВА

Сазнајте који тип вежбања је најбољи за вас уз једноставан тест.

1722247881_shutterstock_2458683221.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Одговорите искрено, саберите поене и на крају погледајте резултат.

Који је ваш главни циљ у вежбању?

А) Желим да будем задовољна својим телом и да подстакнем производњу хормона среће

Б) Повећање мишићне масе и промена облика тела

Ц) Тестирање сопствене снаге

Колико сте новца спремни да потрошите месечно на вежбање?

А) Што је мање могуће

Б) Око 3.000 динара

Ц) Цену до 5.000 динара

Колико сте времена спремни да уложите недељно у вежбање?

А) Не више

од 2-3 сата

Б) 4-5 сати

Ц) 5-6 сати

Шта вас највише спречава у вежбању?

А) Досада и недостатак мотивације

Б) Недостатак циља

Ц) Умор због претераног тренинга

Колико сте спремни да прихватите професионалне савете?

А) Више волим да радим сам/а

Б) Волим да ми се покаже једном, па настављам сам/а

Ц) Волео бих да неко стално буде са мном

Колико сте друштвени, на лествици од 1 до 10?

А) 1-4

Б) 5-7

Ц) 8-10

Ево која вежба је најбоља за вас

Највише одговора А: Уживање у вежбању код вас мора бити кључни фактор. Препоручује вам се вежбање на отвореном, било да се ради о трчању, вожњи бицикла или брзом ходању у најближем парку. Не волите затворен простор па зато теретану заобилазите у широком луку.

Највише одговора Б: Више волите да вежбате сами него у групи. Кад одете у теретану, потражите помоћ персоналног тренера. Најважнији фактор је вежбање у кратким сесијама, које могу да сагоре више калорија.

Највише одговора Ц: Желите да видите резултате, и то што пре. За вас је као створена комбинација гимнастике и интензивних кардиовежби, које ће ваше тело довести у ред у рекордном року. Испробајте различите комбинације вежби и мењајте рутину на сваких шест недеља.

Стилл 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas