Како се прави ТУРШИЈА? Рецепт стар хиљадама година
Кисељење је један од најстаријих начина за чување хране, а сам процес забележен је први пут у Индији пре 4000-5000 година
Кисељење је један од најстаријих начина за чување хране, а сам процес забележен је први пут у Индији пре 4000-5000 година
Без њих зимницу не можемо ни да замислимо
Научници сматрају да туршија још снажније може смањити опасност од настанка карцинома, нарочито дебелог црева
Туршија је многима омиљени део зимнице.
Да ли сте икада пробали укисељени црвени лук?
Једна од најбољих зимница је зелени парадајз. Декоративно на тањиру, а невероватно укусно.
Једноставно се прави, па није на одмет да ставите пар тегли карфиола за зиму.
Кисели купус један је од најбољих намирница за јачање имунитета, док је његов сок идеалан за многе болести
Време је за зимске специјалитете.
Време је за припремање туршије, а ако волите киселе краставчиће овај рецепт је права ствар.