Kako se pravi TURŠIJA? Recept star hiljadama godina
Kiseljenje je jedan od najstarijih načina za čuvanje hrane, a sam proces zabeležen je prvi put u Indiji pre 4000-5000 godina
Kiseljenje je jedan od najstarijih načina za čuvanje hrane, a sam proces zabeležen je prvi put u Indiji pre 4000-5000 godina
Bez njih zimnicu ne možemo ni da zamislimo
Naučnici smatraju da turšija još snažnije može smanjiti opasnost od nastanka karcinoma, naročito debelog creva
Turšija je mnogima omiljeni deo zimnice.
Da li ste ikada probali ukiseljeni crveni luk?
Jedna od najboljih zimnica je zeleni paradajz. Dekorativno na tanjiru, a neverovatno ukusno.
Jednostavno se pravi, pa nije na odmet da stavite par tegli karfiola za zimu.
Kiseli kupus jedan je od najboljih namirnica za jačanje imuniteta, dok je njegov sok idealan za mnoge bolesti
Vreme je za zimske specijalitete.
Vreme je za pripremanje turšije, a ako volite kisele krastavčiće ovaj recept je prava stvar.