Динстане печурке са кремастом палентом: Предлог за лаганији недељни ручак (РЕЦЕПТ)
Савршени оброк без меса, након обимних празничних трпеза
Савршени оброк без меса, након обимних празничних трпеза
Овај изузетно лак рецепт за пуњене паприке је уједно и традиционалан који се припрема за 30 минута.
Многа деца неће да једу спанаћ и мисле да није лепог укуса. Пошто је изузетно здрав пробајте да га припремите на овај начин.
Ринфлајш се спрема од пилећег или говеђег меса које се кувало у супи, а једе се уз сос.
Не постоји човек који не воли бело пилеће месо, па је ова недеља прилика да изненадите укућане ролованом пилетином.
Пилав је старо, једноставно и укусно јело. Ако нисте одавно јели - сада је тренутак.
Ово омиљено јужњачко јело може да се прави током читаве године, али се састојци мењају у односу на сезону.
Већина деце не воли боранију, али можда није била спремљена на прави начин.