Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НА ОВАЈ НАЧИН ПЕВАЧИЦА ЗАРАЂУЈЕ: Стоја се обогатила издавајући некретнине

Певачица Стоја Новаковић наводно има 10 станова које већ годинама издаје и од њих зарађује огромне суме новца.

1727771644_sTOIJAAAAA.png
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

Наиме, Стоја је сав зарађени новац улагала у некретнине. Она наводно има чак 10 стана која издаје и мсечно само од кирија заради 5.000 евра.

- Стоја цео живот паметно улаже и никад се није расипала са новцем. Све што је штекала уложила је у некретнине, а заједно са породицом до данас има озбиљне станове. Прича се по селу где живи да има око 10 станова које рента, а кад се све скупи, у џеп ставља око пет хиљада евра само од кирија - рекао је извор за домаће медије и додао:

- Стоја се никад није ни хвалила тиме колико зарађује, а сви знају да добро распоређује новац, само на ствари које су јој битне. Никад није трошила на глупости. Зато се увек шали да једе колико хоће и да је брига како изгледа.

Стоја је у браку са архитектом
Певачица Стоја Новаковић ужива у складном браку са Игором Јовановићем, архитектом.

Стоја се изузетно рано остварила у најлепшој улози, улози мајке, али веома брзо је доживела трагедију када јој је преминуо супруг, а његова породица је, како је певачица тврдила, избацила из куће са дететом.

Стоја је тада била изузетно млада, имала је деветнаест година, а њен син свега три.

Певачица сада ужива у љубави са архитектом.

– Дуго опстајемо као супружници јер смо пуни разумевања једно за друго. Рекла бих да су разумевање, љубав и поштовање оно што нас одржава све ове године. То је рецепт за младе људе који желе да ступе у брачне воде ако желе да имају квалитетан брак, нормалан, да имају сву слободу овог света и да заиста уживају у једном хармоничном односу са својим партнером – рекла је Стоја пре неколико година и открила на шта је била спремна како је не би оставио.

Информер 

Бонус видео: 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas