Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НИШТА БЕЗ СТОЈИНОГ БЛАГОСЛОВА": Маја Николић шокирала признањем - колегиница проверава сваког њеног дечка

Маја Николић је признала да сваки мушкарац у њеном животу прво мора да прође Стојин благослов

1717154234_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Stoja-i-Maja.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Маја Николић и Стоја доказ су да права пријатељства на естради постоје, а Николићева толико има поверења у Новаковићеву да јој се потпуно препустила када је у питању избор партнера, стајлинга и нових песама.

- Стоја ме је узела под своје! Бира ми момке, стајлинге за наступе, а саветујемо се и око репертоара. Поготово је слушам око избора нових песама. Често ми каже да сам наивна као дете и да не знам да убодем хит, те да је дошло време да ми она изабере песму од које могу да зарадим озбиљне паре, јер од поп музике хлеба нема - искрено каже Маја и додаје да је с колегиницом блиска као да су рођене сестре.

Мења музички жанр

Николићева певачици обавезно представи сваког дечка како би Стоја проценила да ли је "добар материјал за озбиљну везу".

- Без Стојиног благослова ниједан мушкарац не долази у обзир! Када се неки мушкарац појави у мом животу, одмах га водим код ње на кафу да га процени. Стоја му тако сазна и порекло, а много пута ми је помогла да не губим време узалуд. Стоја је веома строга, када почнем да јој причам о неком мушкарцу, убије ми сваку жељу и разбије све илузије. На крају се испостави да је била у праву - објашњава поп певачица, која се, поред мушкараца, са фолкерком саветује и када је музика у питању јер је недавно одлучила да промени жанр:

- Стоја ми каже: "Убијаш како певаш народњаке. Сада ћу ја да ти бирам песме од којих можеш да зарадиш паре, има да их слушамо три дана ако треба док не нађемо једну која ће да буде хит. Како не умеш да изабереш пријатеље и момке, тако ни хит не умеш да убодеш!" Нову песму ми је Стоја бирала! Још није изашла, а Инстаграм већ гори.

Маја је за крај разговора истакла да је Стоја брижна и пажљива пријатељица.

- Дружим се са Стојом скоро 30 година, њој највише верујем на естради. Стоја је намазана као да има хиљаду година. Велики је хуманитарац, свима помаже, али не воли да говори о томе. Када сам имала проблеме око старатељства над сином Лазаром, прва ми је помогла. Толико је пажљива да од ње увек добијем прегршт поклона - завршава причу Николићева.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas