Oglas
· · Komentari: 0

NA OVAJ NAČIN PEVAČICA ZARAĐUJE: Stoja se obogatila izdavajući nekretnine

Pevačica Stoja Novaković navodno ima 10 stanova koje već godinama izdaje i od njih zarađuje ogromne sume novca.

1727771644_sTOIJAAAAA.png
Photo:printscreen/instagram
Oglas

Naime, Stoja je sav zarađeni novac ulagala u nekretnine. Ona navodno ima čak 10 stana koja izdaje i msečno samo od kirija zaradi 5.000 evra.

- Stoja ceo život pametno ulaže i nikad se nije rasipala sa novcem. Sve što je štekala uložila je u nekretnine, a zajedno sa porodicom do danas ima ozbiljne stanove. Priča se po selu gde živi da ima oko 10 stanova koje renta, a kad se sve skupi, u džep stavlja oko pet hiljada evra samo od kirija - rekao je izvor za domaće medije i dodao:

- Stoja se nikad nije ni hvalila time koliko zarađuje, a svi znaju da dobro raspoređuje novac, samo na stvari koje su joj bitne. Nikad nije trošila na gluposti. Zato se uvek šali da jede koliko hoće i da je briga kako izgleda.

Stoja je u braku sa arhitektom
Pevačica Stoja Novaković uživa u skladnom braku sa Igorom Jovanovićem, arhitektom.

Stoja se izuzetno rano ostvarila u najlepšoj ulozi, ulozi majke, ali veoma brzo je doživela tragediju kada joj je preminuo suprug, a njegova porodica je, kako je pevačica tvrdila, izbacila iz kuće sa detetom.

Stoja je tada bila izuzetno mlada, imala je devetnaest godina, a njen sin svega tri.

Pevačica sada uživa u ljubavi sa arhitektom.

– Dugo opstajemo kao supružnici jer smo puni razumevanja jedno za drugo. Rekla bih da su razumevanje, ljubav i poštovanje ono što nas održava sve ove godine. To je recept za mlade ljude koji žele da stupe u bračne vode ako žele da imaju kvalitetan brak, normalan, da imaju svu slobodu ovog sveta i da zaista uživaju u jednom harmoničnom odnosu sa svojim partnerom – rekla je Stoja pre nekoliko godina i otkrila na šta je bila spremna kako je ne bi ostavio.

Informer 

Bonus video: 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas