Ако желите да побољшате укус слатком купусу, онда обавезно додајте неки од наведених састојака у јело
Слатки купус је старинско јело које се прави од јефтиних састојака, а многи воле да га једу. Није тежак за припрему и не одузима много времена. Ипак, како бисте направили још укуснији сладак купус, руска куварица Јулија Архипова, открива неке трикове.
У сладак купус можете да додате месо, флекице… Али и поред тога постоје неки састојци који ће му побољшати укус, а које сигурно имате.
Ако правите сладак купус са месом, онда слободно додајте и мало киселог купуса. Биће још укуснији.
А ако сте се одлучили за варијанту без меса, онда у сладак купус додајте паприку и кашику јабуковог сирћета.
За оне који воле кремасти и благ укус, купусу на крају кувања додајте кашику путера, па искључите ватру. Друга опција је рендани тврди сир, а можете да додате и ким или печурке.
Сви ови састојци се одлично слажу са слатким купусом, али никада немојте да додајете све у шерпу, него се одлучите за један.
(Стварукуса)
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ