Пире кромпир је један од најпопуларнијих прилога.
Oglas
Уколико спремите пире кромпир на овај начин, укус ће бити одличан, а текстура знатно боља него када га спремате на традиционалан начин.
Тајна се крије у коцки за супу - а у зависности од тога уз које ћете месо служити пире, можете користити говеђу или пилећу коцку.
Прочитајте још: Шницле ће се топити у устима: Омекшајте МЕСО уз помоћ ове укусне МАРИНАДЕ (РЕЦЕПТ)
Коцка за супу ће кромпиру појачати укус, и захваљујући њој, пире ће бити кремастији.
У прокључалу воду додајте мало морске соли и коцку за супу, и кувајте кромпир на уобичајен начин. Када је кромпир скуван, додајте мало маслаца и млека и умутите га како волите.
ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas