Чак и за најнапредније домаће куваре, скромно поширано јаје може изазвати више од неколико проблема.
Али дошло је време да баците сирће, заборавите да чекате мехуриће у води и сличне трикове које сте до сад испробавали.
Око овога смо се сви мучили
ТикТок налог Caught Snackin, поделио је трик са пошираним јајима који ће „заувек променити вашу игру“. Уместо да користите фенси алате или трикове, овај паметни трик захтева само кутлачу, шерпу кључале воде и јаје.
Прочитајте још: Са овим ТРИКОМ црни лук вам се никада НЕЋЕ ПОКВАРИТИ
Прво разбијте јаје директно у кутлачу, а затим ставите кутлачу на кључалу воду – пазите да вода не уђе у средину. Држите кутлачу на врху воде и сачекајте да бело постане непрозирно - тада је јаје спремно. Caught Snackin је такође предложио да завршите савршени бранч тако што ћете намазати мало гвакамола на парче хлеба од киселог теста, ставити јаје на врх и посути мало соли и бибера.
Фото: Принтскрин/@caughtsnackin/Tiktok
Трик је већ привукао позитивне коментаре хорди корисника ТикТок-а, са једним писањем: „Како нисам знао овај раније? Никада не могу да натерам поширано јаје да успе“. „То је најбољи трик који сам икада видео у свом животу“, прокоментарисала је друга особа. Међутим, други су тврдили да се јаје заправо не пошира, јер се ефикасно кува на пари, а не кува се у води.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ