Паприке пуњене на потпуно другачији начин.
Oglas
Потребно је:
- 3-4 црвене паприке
- 100 г качкаваља
- 200 г пилетине
- неколико већих печурака
- мања главица црног лука
- зачини (со, бибер, кари, мајчина душица)
- кашика маслиновог уља
Прочитајте још: Најбољи пријатељ кафе је МРАМОРНИ колач (РЕЦЕПТ)
Пропрема:
На уљу пропржите сецкани црни лук, додајте ситно насецкану пилетину и печурке. Зачините по укусу и динстајте док не испари сва вода. Паприке пресеците на пола, мало их науљите и поређајте у плех или посуду за печење. Напуните их припремљених филом од меса, па преко тога нарендајте качкаваљ. Пеците у загрејаној рерни на 150 степени, отприлике 15 минута, док паприке лепо не порумене. Јело можете декорисати свежим першуном и служите уз сос по избору.
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas