Ручак пун витамина
Из бакине кухиње долази сјајна идеја за ручак пребогата витаминима и минералима. У питању је поврће запечено у рерни.
Прочитајте још: Рецепт за ПИХТИЈЕ са ЈУГА СРБИЈЕ: Традиционални српски деликатес
Потребно је:
2 кромпира
2 паприке
1 главица црног лука (може празилук)
1/2 тиквице
2 шаргарепе
зачин..со уље
4 чена белог лука
2-3 ловоровог листа
першунов и целеров лист
Потребно је:
На уљу испржити крупно сечен црни лук, додато на коцке паприку и крупније сечену шаргарепу, па кад се мало издинста додати тиквице, па кад се пропржи додати на коцке тиквице.
Убацити першунов и целеров лист. Пребацити у ђувеч и пећи на 220 степени поклопљено око 30 минута. Може се јесте без хлеба, здраво пуно витамина чисти организам.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ