ОВАКАВ ПОСНИ ПОДВАРАК ЈОШ НИСТЕ ЈЕЛИ: Старински рецепт за најукусније јело
Обично се спрема са крменадлама или сувим месом, али ако направите посни подварак са рибом направићете најукуснији посни специјалитет.
Обично се спрема са крменадлама или сувим месом, али ако направите посни подварак са рибом направићете најукуснији посни специјалитет.
Уз овако припремљене шницле вам сос неће бити потребан
За овај кремасти спанаћ вам је потребан само један мали трик у припреми
Посни ручак који је толико богатог укуса да ћете заборавити да нема меса
Пилећи паприкаш је право окрепљење током хладних дана пред нама
Заборавите на пржење и гомилу уља.
Да ли постоји оптимално време за оброк усред дана и да ли се ручак може јести прерано или прекасно?
У само неколико корака имаћете готов ручак или вечеру за целу породицу
Идеја за данашњи ручак
Јунећи гулаш можете да сервирате уз тестенину или пире кромпир