Уколико вам је потребна нова идеја за колач имамо сјајно решење
Потребно је:
- 3 јаја
- 4 кашике брашна
- 2 кашике уља
- 2 кашике млека
- 100 г шећера
- 1/2 прашка за пециво
Фил:
- 600 мл млека
- 2 пудинга од чоколаде
- 2 штангле чоколаде
- 50 г маргарина
Припрема:
Умутити јаја са шећером, додати брашно са прашком за пецивом, додати уље, млеко, и све изједнацити. Спати у мањи плех обложен пек папиром. Сипати тесто, изравнати и пећи на 180 степени Ц 20 минута. Прохладити.
Пудинг скувати у млеку и засладите по зељи, додајте 2 штангле чоколаде и маргарин или маслац. Све изједнацити, па прохладити. Бисквит исећи на коцке, ставити у већу чинију, па сипати одозго пудинг и измешати.
Узан плех обложити прозирном фолијом, сипати бисквит, па га одозго покрити фолијом, притиснути рукама и држати у фрижидеру 2 сата. Извадити на тацну и скинути фолију.
Прелити растопљеном чоколадом. Поново вратити у фрижидер на још сат времена. Пријатно!
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ