Уз ове савете испржићете сласан и хрскав кромпир.
Oglas
Данас вам доносимо слатке мале тајне искусних кувара и показујемо вам како да од једноставног куваног кромпира направите фантастичан сочан и хрскав али пре свега здрав кромпир у ком можете уживати сваког дана.
1. Користите маст уместо уља
Ако пржите кромпир на уљу, обавезно додајте и мало путера, да би био укуснији. Најбоља опција је да уместо уља користите маст.
2. Додајте куркуму
Куркума је здрав зачин пријатне ароме, који ће додати на укусу али и дати златну боју кромпиру.
3. Додајте млевену паприку
Додајте слатку млевену паприку, а ако сте гурман, додајте и љуту, даће шмек јелу.
Ало
Бонус видео:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas