Uz ove savete ispržićete slasan i hrskav krompir.
Oglas
Danas vam donosimo slatke male tajne iskusnih kuvara i pokazujemo vam kako da od jednostavnog kuvanog krompira napravite fantastičan sočan i hrskav ali pre svega zdrav krompir u kom možete uživati svakog dana.
1. Koristite mast umesto ulja
Ako pržite krompir na ulju, obavezno dodajte i malo putera, da bi bio ukusniji. Najbolja opcija je da umesto ulja koristite mast.
2. Dodajte kurkumu
Kurkuma je zdrav začin prijatne arome, koji će dodati na ukusu ali i dati zlatnu boju krompiru.
3. Dodajte mlevenu papriku
Dodajte slatku mlevenu papriku, a ako ste gurman, dodajte i ljutu, daće šmek jelu.
Alo
Bonus video:
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas