Ово пециво се спрема једноставно, а укус је неодољив

Oglas
Потребно је:
- танке готове коре
- 400 г сира
- 3 кашике киселе павлаке
- 1 јаје
- мало прашка за пециво
За премаз:
- 1 јаје
- 50 мл уља
- 50 мл јогурта
Припрема:
У сир ставити киселу павлаку, јаје и прашак за пециво. Све изједначити. У чинију сипати јогурт, јаје и уље.
Коре пресећи на пола. Једну кору премазати јогуртом, уљем и јајетом.
Oglas
Ставити другу преко ње, па и њу премазати и у дно ставити 2 кашике сира. Савити ивице и уролати. Ређати у подмазан плех и тако до утрошка материјала.
Премазати остатком премаза, посути по зељи сусамом и пећи на 200 степени Ц да зарумени око 40 минута. Сервирати топло. Пријатно!
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ