Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОЧЕКУЈТЕ НЕОЧЕКИВАНО: Помрачење у Рибама стиже 18. септембра и доноси ФИНАНСИЈСКЕ ПРОМЕНЕ за 4 знака

Помрачење Месеца десиће се 18. септембра у Рибама, а овај астролошки догађај представља царство логике, дисциплине и одговорности, посебно јер управо тада Месец формира коњукцију са Сатурном. Одређени хороскопски знаци ће током овог периода доживети значајне финансијске промене.

1725618456_a3334c8b136913253c2bd0708372af6c9874f492--1-.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Ево шта нам доноси помрачење Месеца у Рибама 18. септембра.

За многе људе владар карме може да донесе судбоносне промене у новчаном сектору, јер његова веза с Месецом класично тера да се обрати пажња на програм предака – пресељење од родитеља у изнајмљени стан, куповина или продаја стана, ажурирање каријере ради побољшања места становања...

Све ће то бити под емоционалном контролом Сатурна, који ће нам, с једне стране, наметати нове обавезе, а с друге помоћи да се ослонимо на нашу унутрашњу срж и постигнемо благостање у животу. Планета Сатурн натераће вас да трезвено процените своје трошкове и можда вас подстакне на проналазак новог извора прихода.

Погледајте који хороскопски знаци ће у септембру доживети велику финансијску трансформацију.

Водолија

Помрачење се догађа у вашем сектору плате, што указује на велику промену у вашем ичном “новчанику” – овај сектор у астрологији је традиционално одговоран за наше ресурсе.

Утицај Сатурна би 18. септембра могао да буде прилично тежак јер може да се појави и нова финансијска обавеза, на пример због пореза или потребе за бригом о старијем рођаку.

Лав

Можете донети одлуку да подигнете кредит или хипотеку, али у најбољем случају можете завршити с наследством или великом сумом новца.

За оне Лавове који су започели промене у породичним финансијама од марта 2024, помрачење може донети коначну поделу имовине.

Стрелац

Сатурн, владар вашег сектора финансија, преузима главну улогу у формирању помрачења у Рибама.

Будући да се то догађа у сектору ваше породице и некретнина, очекују вас нови значајни финансијски издаци који су повезани с обавезама према вашој породици.

На пример, купићете кућу или уложити новац у реновирање јер сте одлучили да се преселити код партнера или ћете добити принову у породици.

Близанци

Упркос чињеници да ваше финансије традиционално контролише Месец, управо ће он у време помрачења чинити коњункцију са Сатурном у вашој кући циљева.

А Сатурн, као владар сектора хипотека, кредита и великих финансија, може вам поставити озбиљан циљ, што бина крају могло утицати на промену посла.

На пример, зато што сте одлучили да купите стан за себе, даћете отказ и потражити исплативије место, пише Атма.хр.

Жена 

Бонус видео: 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas