Oglas
· · Komentari: 0

OČEKUJTE NEOČEKIVANO: Pomračenje u Ribama stiže 18. septembra i donosi FINANSIJSKE PROMENE za 4 znaka

Pomračenje Meseca desiće se 18. septembra u Ribama, a ovaj astrološki događaj predstavlja carstvo logike, discipline i odgovornosti, posebno jer upravo tada Mesec formira konjukciju sa Saturnom. Određeni horoskopski znaci će tokom ovog perioda doživeti značajne finansijske promene.

1725618456_a3334c8b136913253c2bd0708372af6c9874f492--1-.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Evo šta nam donosi pomračenje Meseca u Ribama 18. septembra.

Za mnoge ljude vladar karme može da donese sudbonosne promene u novčanom sektoru, jer njegova veza s Mesecom klasično tera da se obrati pažnja na program predaka – preseljenje od roditelja u iznajmljeni stan, kupovina ili prodaja stana, ažuriranje karijere radi poboljšanja mesta stanovanja...

Sve će to biti pod emocionalnom kontrolom Saturna, koji će nam, s jedne strane, nametati nove obaveze, a s druge pomoći da se oslonimo na našu unutrašnju srž i postignemo blagostanje u životu. Planeta Saturn nateraće vas da trezveno procenite svoje troškove i možda vas podstakne na pronalazak novog izvora prihoda.

Pogledajte koji horoskopski znaci će u septembru doživeti veliku finansijsku transformaciju.

Vodolija

Pomračenje se događa u vašem sektoru plate, što ukazuje na veliku promenu u vašem ičnom “novčaniku” – ovaj sektor u astrologiji je tradicionalno odgovoran za naše resurse.

Uticaj Saturna bi 18. septembra mogao da bude prilično težak jer može da se pojavi i nova finansijska obaveza, na primer zbog poreza ili potrebe za brigom o starijem rođaku.

Lav

Možete doneti odluku da podignete kredit ili hipoteku, ali u najboljem slučaju možete završiti s nasledstvom ili velikom sumom novca.

Za one Lavove koji su započeli promene u porodičnim finansijama od marta 2024, pomračenje može doneti konačnu podelu imovine.

Strelac

Saturn, vladar vašeg sektora finansija, preuzima glavnu ulogu u formiranju pomračenja u Ribama.

Budući da se to događa u sektoru vaše porodice i nekretnina, očekuju vas novi značajni finansijski izdaci koji su povezani s obavezama prema vašoj porodici.

Na primer, kupićete kuću ili uložiti novac u renoviranje jer ste odlučili da se preseliti kod partnera ili ćete dobiti prinovu u porodici.

Blizanci

Uprkos činjenici da vaše finansije tradicionalno kontroliše Mesec, upravo će on u vreme pomračenja činiti konjunkciju sa Saturnom u vašoj kući ciljeva.

A Saturn, kao vladar sektora hipoteka, kredita i velikih finansija, može vam postaviti ozbiljan cilj, što bina kraju moglo uticati na promenu posla.

Na primer, zato što ste odlučili da kupite stan za sebe, daćete otkaz i potražiti isplativije mesto, piše Atma.hr.

Žena 

Bonus video: 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas