Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДАНАС БУДИТЕ ОПРЕЗНИ СА ЉУДИИМА: Астро савет за понедељак 9.септембар

ХИТРИ, окретни Меркур, планета најближа Земљи, симбол комуникација и бизниса, 9. септембра, други пут ове године, улази у знак Девице, којим иначе влада, па је зато утицај те планете јак.

1725862413_a1595178140f3afbd4a957f48b8998c1b9d09c97.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Меркур је први пут ушао у шести зодијачки знак 25. јула, да би 5. августа кренуо ретроградним ходом, а 15. августа ушао у знак Лава, из кога је 28. августа кренуо директним ходом ка Девици.

Истог дана, Месец улази у знак Стрелца, правећи изазован аспект са Меркуром, што доноси менталну напетост, нервозу и стрес, нарочито променљивим знацима рођеним у првој декади знака (мајски Близанци, августовске Девица, новембарски Стрелци, фебруарске Рибе). То може неповољно утицати на односе са сарадницима, колегама, комшијама, а родитељи могу имати трзавице са децом.

Све то појачавају напети аспекти Меркура са ретроградним Ураном (квадрат) ретроградним Нептуном у Рибама и ретроградним Плутоном у Јарцу.

Светла тачка дана је секстил између Меркура у практичној, пословичној Девици и Марса у интуитивном, такође практичном Раку, увек оријентисаном ка бизнису. Одличан је ако сте приватник, бавите се угоститељством, трговином ситним воћем, услужном делатношћу, али и писањем (Рак је симбол маште), јер симболи бизниса и акције, Меркур и Марс, образују секстил у практичним знацима.

Новости 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas