Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"СМЕШНИ СУ МИ КОМЕНТАРИ О МЕНИ" Водитељка РТС-а о породичном дому

Водитељка Слагалице и емисије “Један добар дан” на РТС-у успешно обавља свој посао годинама уназад, а више од две деценије ужива у љубави са мужем Драганом Симићем.

1720348594_ADAD.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/_симицјелена'с профиле пицтуре _симицјелена
Oglas

Јелена Симић са 18 година старијим супругом има двоје наследника - ћерку Уну и сина Алексу, а она је једном приликом проговорила и о односу са тринаестогодишњом ћерком, која је иначе њен највећи критичар.

- После емисије увек зовем моје најближе, породицу, супруга и децу. Моја ћерка Уна ми је велики критичар. Строга је веома. Њени коментари ми често не пријају. Зна доста тога, то су генерације које прате све живо и уважим веома њену критику - рекла је Јелена, а онда се осврнула на однос са супругом.

- Најважнија је љубав, ако тога нема, немате ништа. Смешни су ми коментари о мени. Ми имамо један нормалан и диван брак. Ту заиста све лепо функционише. Разлику у годинама која се често помиње ја ни не примећујем, нисам ни раније. Лепо нам је и уживамо. Немам рецепт. Имамо двоје деце, бринемо о њима и гледамо да их васпитамо на прави начин - рекла је Јелена, те додала да јој негативни коментари не сметају.

"Не реагујем на коментаре"

- Не реагујем на коментаре, не размишљам о томе, то не може да ме повреди. Могу да разумем предрасуде. То је ваљда природно. Не бисмо опстајали да ту није нешто лепо и добро. Свакоме бих пожелела да има такву љубав и пажњу од партнера какву ја имам све ове године - истакла је водитељка, коју смо питали чиме ју је партнер освојио.

- Такве ствари се само десе. Са неким се само погледате и то је то. Некада траје 20 година, а некада годину дана - јасна је Јелена, и потом се осврнула на баланс између породице и посла.

- Успели смо да се организујемо, ћерка има 13 година, а син три, већ је порастао и сада нам све иде лакше и лепше. Он нам је главна звезда у кући. Уна га је свему научила, да говори, да једе више од четири јела. Имамо и помоћ. Све функционише како треба. Највише енергије улажем у емисију “Један добар дан” и то је свакодневни рад - рекла је водитељка за "Блиц".

(Блиц)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas