Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"КОМЕНТАРИ НЕ МОГУ ДА МЕ ПОВРЕДЕ": Наша позната водитељка проговорила о браку са 18 година старијим мушкарцем

"Разлику у годинама ни не примећујем"

1725874998_1712219026_Foto-Printscreen-YouTube-RTS-Slagalica---Zvanicni-kanal.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - РТС Слагалица - Званични канал
Oglas

Лепа водитељка "Слагалице" Јелена Симић са партнером Драганом Симићем има двоје деце и истиче да им 18 година разлике не представља проблем у односу, те да су им деца центар света.

- Најважнија је љубав, ако тога нема, немате ништа. Смешни су ми коментари о мени. Ми имамо један нормалан и диван брак. Ту заиста све лепо функционише. Разлику у годинама која се често помиње ја ни не примећујем, нисам ни раније. Лепо нам је и уживамо. Немам рецепт. Имамо двоје деце, бринемо о њима и гледамо да их васпитамо на прави начин - рекла је Јелена, те додала да јој негативни коментари не сметају.

- Не реагујем на коментаре, не размишљам о томе, то не може да ме повреди. Могу да разумем предрасуде. То је ваљда природно. Не бисмо опстајали да ту није нешто лепо и добро. Свакоме бих пожелела да има такву љубав и пажњу од партнера какву ја имам све ове године - додала је водитељка недавно.

Осврнула се била и на жонглирање између породице и посла.

- Успели смо да се организујемо, ћерка Уна има 13 година, а син Алекса три, већ је порастао и сада нам све иде лакше и лепше. Он нам је главна звезда у кући. Уна га је свему научила, да говори, да једе више од четири јела. Имамо и помоћ. Све функционише како треба. Највише енергије улажем у емисију “Један добар дан” и то је свакодневни рад - рекла је Јелена, која је открила да ли укућани осећају њено одсуство:

- Понекада се осећа и добијам замерке због тога. Мој супруг је такође веома заузет. Не могу да кажем да је све идеално, али када дођем кући, све заборављам и остављам. Волела бих да ми мање звони телефон, то би и моји укућани волели. Није ми ништа тешко за њих и то време које проводимо заједно, проводимо квалитетно. Не могу себи да замерам, морам да радим, али наравно да је породица приоритет.

- Била сам много опуштенија са сином, доста тога ми је већ било познато. Иако је Алекса много компликованији од Уне. Уна је проговорила са девет месеци, а Алекса са скоро три године. Сада можда много више уживам у свему.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas