Oglas
· · Komentari: 0

"SMEŠNI SU MI KOMENTARI O MENI" Voditeljka RTS-a o porodičnom domu

Voditeljka Slagalice i emisije “Jedan dobar dan” na RTS-u uspešno obavlja svoj posao godinama unazad, a više od dve decenije uživa u ljubavi sa mužem Draganom Simićem.

1720348594_ADAD.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/_simicjelena's profile picture _simicjelena
Oglas

Jelena Simić sa 18 godina starijim suprugom ima dvoje naslednika - ćerku Unu i sina Aleksu, a ona je jednom prilikom progovorila i o odnosu sa trinaestogodišnjom ćerkom, koja je inače njen najveći kritičar.

- Posle emisije uvek zovem moje najbliže, porodicu, supruga i decu. Moja ćerka Una mi je veliki kritičar. Stroga je veoma. NJeni komentari mi često ne prijaju. Zna dosta toga, to su generacije koje prate sve živo i uvažim veoma njenu kritiku - rekla je Jelena, a onda se osvrnula na odnos sa suprugom.

- Najvažnija je ljubav, ako toga nema, nemate ništa. Smešni su mi komentari o meni. Mi imamo jedan normalan i divan brak. Tu zaista sve lepo funkcioniše. Razliku u godinama koja se često pominje ja ni ne primećujem, nisam ni ranije. Lepo nam je i uživamo. Nemam recept. Imamo dvoje dece, brinemo o njima i gledamo da ih vaspitamo na pravi način - rekla je Jelena, te dodala da joj negativni komentari ne smetaju.

"Ne reagujem na komentare"

- Ne reagujem na komentare, ne razmišljam o tome, to ne može da me povredi. Mogu da razumem predrasude. To je valjda prirodno. Ne bismo opstajali da tu nije nešto lepo i dobro. Svakome bih poželela da ima takvu ljubav i pažnju od partnera kakvu ja imam sve ove godine - istakla je voditeljka, koju smo pitali čime ju je partner osvojio.

- Takve stvari se samo dese. Sa nekim se samo pogledate i to je to. Nekada traje 20 godina, a nekada godinu dana - jasna je Jelena, i potom se osvrnula na balans između porodice i posla.

- Uspeli smo da se organizujemo, ćerka ima 13 godina, a sin tri, već je porastao i sada nam sve ide lakše i lepše. On nam je glavna zvezda u kući. Una ga je svemu naučila, da govori, da jede više od četiri jela. Imamo i pomoć. Sve funkcioniše kako treba. Najviše energije ulažem u emisiju “Jedan dobar dan” i to je svakodnevni rad - rekla je voditeljka za "Blic".

(Blic)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas