Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОТКРИВЕНА ТАЈНА ТЕХНИКА: Како да се мушкарац заљуби у вас, чак и ако му се не свиђате

Психолошкиња је поделила са пратиоцима "технику" за завођење која спада у такозвану "дарк" психологију, али упозорава - користите је паметно!

1725279980_shutterstock_2462362055--2-.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Сви смо ми барем једном у животу гајили емоције према некој особи која нам на исте није узвратила истом мером. Овако нешто потпуно је нормално, ма колико да је болно у том тренутку, јер не можемо некога на силу натерати да се у нас заљуби.

Или заправо можемо?

Ако је веровати једној психолошкињи на Тиктоку, овај процес заправо је могућ, али је за испуњење циља потребно користити прилично мрачну и манипулативну технику.

Како каже, овако нешто не препоручује да се користи јер је веома токсично, али да ће ипак објаснити цео поступак понајвише из разлога како бисмо се заштитили од оваквог облика психолошке манипулације.

Техника се назива "Алтернатинг плеасуре wитх инфлицтинг паин" ("Смењивање задовољства са наношењем бола") и састоји се од три корака.

1. корак: Успостављање обрасца


Најпре је потребно да успоставите образац давања задовољства, пажње, валидације... Дакле, увек сте ту за њих, дајете им комплименте, дивите им се, хвалите их, нежни сте, заводљиви, романтични...

2. корак: Разбијање


Следи разбијање првог обрасца. Дакле, сада иде све оно супротно - хладни сте, дистанцирани, недоступни, примењујете друге манипулативне технике попут "гхостинга", "бреадцрумпинга", и слично.

Како психолошкиња Франческа каже, ово чини да се друга страна осети несигурно. Осећају се као да је проблем у њима, да су оне те које су довеле до промене у вашем понашању и самим тим, почињу да вас "јуре" јер им је потребна валидација са ваше стране.

"Када третирате неког као смеће, то чини да њихово самопоуздање иде надоле. Једина ствар која може поново да га подигне сте ви", рекла је психолошкиња најавивши последњи корак.

3. корак: Поновна валидација


Како каже Франческа, наношење бола друго особи чини да их везујете за себе јер константно размишљају о томе шта сте им урадили. Наношење бола чини вас незаборавним у њиховом мозгу. Самим тим, поновном валидацијом враћате образац, и буквално олакшавате њихов бол чинећи да буду везани за вас још више.

Њен видео до сада је погледало преко 15,3 милиона људи, а број не престаје да расте како је овај снимак поново постао виралан. Ова психолошкиња иначе на свом профилу често прича о мрачним техникама које појединци свакодневно користе јер је, како је више пута рекла, сведок да људи често пристају на неке ствари несвесни да су само добро изманипулисани вештим психолошким техникама.

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas