Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Многима су омиљени пси, али дресер каже да ову расу породице са малом децом треба да избегавају

Одрастање уз кућне љубимце је из много разлога добро за децу – учи их емпатији, одговорности, а пружа им и тренутке за бројне лепе успомене.

1727603391_shutterstock_2281709237.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Када је реч о кућним љубимцима, већина породица се одлучује за псе или мачке, а оно што је многима тешко је да одлуче која раса паса је одговарајућа за њих.

Свака раса паса има неке своје предности и мане када је реч о животу у породици, а имају и различите темпераменте, па треба озбиљно приступити истраживању када доносите одлуку о томе коју раса паса ћете да узмете за своју породицу.

Коју расу би породице требало да избегавају

Постоји много раса које су сјајне за живот у породици, али један дресер по имену Вил Атертон у видеу на ТикТоку је открио коју расу не препоручује породицама.

У питању је кокер шпанијел, пас за којег многе породице "залете" јер је мали и пресладак, али дресер истиче да се ова раса тешко уклапа у породични живот.

Одговарајући на питање "зашто толико мрзи шпанијеле", дресер је одговорио да "то уопште није случај". Штавише, истиче да у мало чему ужива као када гледа ове псе у лову на пернату дивљач, наводећи да су у томе фантастични.

"Али, проблем је када такву врсту енергије убаците у породични дом, то се ретко када лепо уклопи. У мојој кући, мојој породици и нашем животном стилу се не би уклопио, кокер шпанијели имају превише енергије", поручио је он у видеу.

Многи људи су у коментарима изнели своје ставове о овом псу. "Већина људи мисли да имају времена и енергије за шпанијела, али заправо немају. Ови пси имају незамисливо много енергије", један је од коментара.

"Имам два кокер шпанијела и, да будем искрена, потпуно се слажем са тобом", написала је једна жена.

(Yумама)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas