Увек ће се тражити једна више...
Сезона слава је ту, а сарма је незаобилазан део тих окупљања, осим ако није посна. Многи су већ почели да спремају сарму, вероватно према провереним рецептима, можда чак и онима које су наследили од искусних домаћица.
Недавно је откривен трик који сарму чини још укуснијом, а не одузима много времена. Овај трик можете применити уз помоћ свог месара.
Једна куварица је открила да у смесу са месом додаје комадиће сланине, док је други кувар предложио да уместо самог сецкања сланине, замолите месара да је самеље заједно са свежим месом. На тај начин месо постаје сочније и богатијег укуса, а сарма добија нову димензију.
Месари ће вам радо самлети месо са сланином, а чак и ако не славите, саветујемо вам да отворите сезону сарме у својој кухињи. Како су рекли – за добру сарму никад није рано.
(Ало)
БОНУС ВИДЕО