Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗЛАТНА ПРАВИЛА ВАСПИТАЊА ДЕЦЕ ПРИНЦЕЗЕ ДАЈАНЕ: Кејт Мидлтон их се такође придржава јер верује да ће позитивно утицати и на њену децу

Погледајте о којим правилима је реч

1717420678_Foto-Profimedia-Kejt-i-Dajana.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Све што краљевска породица уради јавности је интересантно, па тако и васпитне методе које су већ устаљене међу члановима породице. Истинско изненађење јавности, изазвала је и вест да Кејт Мидлтон користи такозвано "златно правило принцезе Дајане", када је у питању васпитање њене деце.

Наиме, Дајана је често, на хуманитарне организације, водила оба своја сина желећи да виде како живе они мање срећни. Такође, Вилијам и Хари често су морали да пишу и писма захвалности, јер је Дајана сматрала да ће то позитивно утицати на њихово грађење личности.

Ово правило примењује и Кејт Мидлтон са све своје троје деце, па тако сваки пут кад неко од њих добије поклон, мора да напише захвалницу.

„Вилијам и Кејт су развили ову бриљантну вештину васпитања. Малим навикама попут понашања за столом, писањем захвалница, љубазношћу изградиће такав систем да ће он временом постати као рефлекс, па ће им те исте ствари бити нормалне кад одрасту,“ рекао је извор за "Тхе Сун".

Као што је Дајана водила своје синове са собом на добротворне догађаје, Кејт је повела своју децу да јој помогну у неким од својих филантропских подухвата.

Тако су је, недавно Џорџ, Шарлот и Луис испратили у Мејденхед и помагали су јој око паковања поклона и кеса пуних играчака намењеним сиромашној деци, уочи Божиц́а.

Краљевски писац Ендрју Мортон, који је помогао Дајани око биографија, рекао је да је покојна принцеза желела да покаже својим синовима какав је стварни свет.

„Од малена их је водила са собом у сваку хуманитарну посету јер није желела да њена деца одрасту мислећи да је свет пун ренџ ровера и дадиља," објаснио је Ендрју.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas