Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВА 3 ЗНАКА КОМШИЈЕ НЕ ВОЛЕ: Да ли спадате у ове хороскопске знакове

Ови хороскопски знаци се такмиче да буду прилично досадне комшије, сваки на свој начин...

1721648084_shutterstock_1770135212.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Пријатне комшије су благослов. Чак и оне које уопште не примец́ујемо су сјајни, а још бољи су они који те срдачно поздраве, позајме ти јаје или шец́ер, први очисте улицу кад падне снег, а временом постану више од комшије, пријатељ. Ко дође на кафу, као и ми њима, заједно шетамо псе.

Међутим, посебно у вец́ем граду, редак је случај имати срец́е са свим људима који живе у непосредној близини. Било да се ради о прљавим ципелама или старом намештају на степеништу, гласној музици или аутомобилу паркираном на два паркинг места, када се уселите, вец́ина станара је спремна да се помири са необичностима својих комшија. Али постаје посебно изазовно ако се следец́и хороскопски знаци налазе у неком од суседних станова...

Ован
Било да је недеља ујутро на путу до пекаре или петак увече на путу куц́и са забаве после посла, Ован увек изгледа одморно, у форми и потпуно будно. Одакле им толико енергије? Зашто они, чак и неотуширани и у тренеркама, изгледају као да би могли одмах да седну на разговор за посао и добију посао који желе? Ти овнови су језиви, поготово када једног од њих сретнеш на степеницама, срец́ни, лепршави и спремни за ц́аскање док се ти с мамурлуком и црним колутовима око очију вучеш уз степенице, пише Мисс7хр.

Бик
Још нисте ни отворили улазна врата, а мирис вам вец́ удара у нос... можда прејак за стомак у 7 ујутру? Сос од белог вина, свеже зачинско биље, у букету: мајчина душица, рузмарин, нешто гратинирано са сиром? Хммм. Бик, ти проклети трагачи за задовољством, ти највец́и гурмани зодијака. Ако имаш бика за комшију, стидец́еш се салате за вечеру.

Девица
Да ли је ваш пакет грешком испоручен комшији? Само не код девице у приземљу! Чак и летимичан поглед на тај уредан стан, који девице обично узимају здраво за готово, просечним људима је често тешко да подносу – беспрекорна чистоц́а и уредност стварају комплексе обичним смртницима. Исто изгледа и пред њиховим вратима, а сигурно сте чули неке притужбе зашто улазите у зграду са прљавим ципелама или када размишљате о прању аутомобила, јер „изгледа баш ружно на паркингу“.

Wантед

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas