Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КОЛИКО ЗАИСТА ВОЛИТЕ СЕБЕ?: Урадите тест познатог руског психолога и сазнајте

Припремите комад хартије и урадите тест "Да ли волите себе?" Михаила Лабковског. Питања су проста, а ви треба да будете брзи и искрени.

1720508666_shutterstock_2264776185.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Михаил Лабковски је вероватно најпопуларнији психолог у Русији, а већ неко време му и код нас расте популарност. Оно што му је донело славу јесте теорија чија је суштина разумевање шта је нормално, а шта неуроза. Има 30 година радног искуства и репутацију особе која саопштава оштру, понекад и грубу истину. Гради своју причу у складу са старим Казановиним рецептом: мало личне тајне, прегршт интелигенције и више пажње према саговорнику. Његове идеје донеле су револуцију у народно разумевање популарне психологије, а пред вама је тест који је он саставио, а који открива колико волите особу која вам је најближа и најбитнија у животу.

Питања су прилично једноставна, али на њих се мора одговорити потпуно искрено и без оклевања.

Дајте себи 1 поен за „увек“, 2 за „понекад“ и 3 за „никад“ па саберите бодове.

Свиђа ми се како изгледам.
Сигуран сам у своје способности.
Сматрам себе добром особом.
Не кајем се због грешака које сам направио;
Не знам како да завидим.
Не поредим се ни са ким.
Сматрам се пријатељско особом.
Волим да покажем своје године.
Волим да кажем шта сам по занимању.
Драго ми је да примам комплименте.
Резултат:

До 12 поена: Безусловна љубав
Невероватан резултат који показује да знате да волите себе без услова. Прихватате себе онаквим какви јесте, не тражите мане у себи и уверени сте у своју јединственост и оригиналност. Ви сте особа која је способна за све: ви сте одличан професионалац у својој области, неко ко на крају постиже успех (укључујући и финансијски успех), диван родитељ који је у стању да развије осећај љубави и самопоуздања у свом детету. Само наставите тако!

Од 13 до 20 поена: Имате чему да тежите
Као и већину људи, муче вас сумње у своје способности. Међутим, генерално, покушавате да научите да волите и прихватите себе, улажући напоре да стекнете ово најважније осећање. На правом сте путу! Покушајте да чешће слушате себе и своје жеље и водите рачуна о свом мишљењу.

21 и више: Постоји проблем
Нажалост, не волите себе баш. Можда је то условило тешко детињство, због којег сте навикли да се угледате на друге и да се стално „побољшавате“. На срећу, сама спознаја да је могуће и потребно волети себе већ ће вам помоћи да превазиђете ову препреку. Почните одмах да говорите шта волите и шта не волите, те да радите оно што желите. Ситуација ће се ускоро променити набоље.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas