Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈВЕЋИ СРЕЋНИЦИ ЗОДИЈАКА: Овај знак НЕ ПОДНОСИ свађе и велики је борац ПРОТИВ неправде

Почетак јесени и почетак њихове "владавине".

1727863301_poznate-vage-foto-profimedia-d-milovanovic-2.jpg
Фото: Профимедиа, Д. Миловановић
Oglas

Почетак јесени означава и почетак владавине Ваге, која је вођена Венером, планетом љубави, лепоте и телесних ужитака. Овај хороскопски знак не подноси  свађе, велики је мајстор преговарања и борац против неправде. Такође, сматра се једним од најсрећнијих знакова зодијака, те не чуди што је велики број познатих и успешних личности рођено баш тада.

Припадници Ваге су на гласу као велике естете, романтичари и друштвењаци који лоше подносе самоћу. Будући да имају урођену потребу за складом, од самоће им теже падају само нарушени односи.

Вага не воли да се свађа и настоји да избегне свађе под сваку цену. Због тога је у већини случајева спремна на компромисе, али то не значи да ће допустити другима да је газе и занемарују њене потребе. Колико год била отворена за договор, толико је довољно паметна да полако и неприметно доведе воду на своју воденицу. Уверена да је испало по њеном, други често ни не опазе да је Вага та која је добила шта жели.

 

Ваге су сјајни преговарачи

Њихова помирљивост у споју са проницљивошћу и дипломатским талентом их чини сјајним преговарачима, који вешто ублажавају тензије, изглађују сукобе и завађеним странама помажу да пронађу заједнички језик. То чине и због себе самих, јер не подносе да у њиховом окружењу влада напетост.

Врло су сензибилне, па их такве ситуације погађају много више него што се на први поглед може да се закључи. Спас од тога, нарочито у дечијој и младалачкој доби, понекад траже бежећи у свет маште и уживајући у уметничким делима, која утеловљују њихову потребу за складом, симетријом и лепотом. Иако су склоне овоземаљским ужицима углавном знају да задрже меру.

Симбол правде

Радо одлазе на културна догађања и крећу се у бираном друштву, јер су им простаци, примитивци, а поготово агресивци изразито одбојни. Насиље је нешто чега се истински ужасавају, осим мањине Вага, које нису Венерин, него хиперамбициозни, хладни и крути тип Сатурна, друге планете која учествује у обликовању Вагине личности, наводи тпортал.хр.

Такође су врло осетљиве на неправду, али и довољно објективне да спорне ситуације сагледају са свих страна како би донеле правичан суд. Вага је не без разлога симбол правде. Понекад им за доношење одлука треба времена јер вагају различите опције, желећи добро да промисле о целој ситуацији.

Познате српске Ваге

Милена Дравић (5. октобар)

Наташа Беквалац (25. септембар)

Лепа Брена (20. октобар)

 

Ивана Зарић (18. октобар)

Ана Михајловски (20. октобар)

Марко Јарић (12. октобар)

Немања Видић (21. октобар)

 

Драган Бјелогрлић (10. октобар)

Данило Икодиновић (4. октобар)

Жељко Самарџић (3. октобар)

Иван Ивановић (22. октобар)

Дарко Лазић (13. октобар)

Познате Ваге из светског џет-сета

Ким Кардашијан (21. октобар)

Моника Белучи (30. септембар)

 

Гвинет Палтроу (27. септембар)

Гвен Стефани (3. октобар)

Владимир Путин (7. октобар)

 

Хју Џекман (12. октобар)

Вил Смит (25. септембар)

Мет Дејмон (8. октобар)

Мајкл Даглас (25. септембар)

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas