ПЕКАРСКИ ТАЈНИ САСТОЈАК ЗА КРОФНЕ: Ваздушасте и мекане, а без трунке уља
Савет пекара за савршене крофне
Савет пекара за савршене крофне
Савет злата вредан уз који тесто свима успева из првог покушаја
Верује се да су прве крофне дошле из античке Грчке и Рима и да су изгледале као траке од теста које су се умакале у мед и секле на комаде
Свака домаћица има свој рецепт за припрему ове посластице од киселог теста, али не полази свакој за руком да крофне не личе на уштипке.
Крофне од домаћег квасног теста нешто најукусније и највеличанственије од свих домаћих слаткиша
Крофне из рерне су здравија варијанта омиљеног десерта.
Не постоји човек који не воли крофне, а викенд и празник су право време за ову посластицу.
Савршено изненађење за св укућане...