
Тосканска похована пилетина је дуго чувана тајна свих Италијана: Не требају вам чак ни презле, а...
Овако припремљену пилетину морате да пробате!
Овако припремљену пилетину морате да пробате!
Маринирање је процес који месу даје додатни укус и текстуру, а кувар открива најбољу за пилетину.
Нећете моћи да јој одолите
Пилетина спремљена на мексички начин има потпуно другачији укус
Осим за главно јело, пилетину можете да служите у салатама, да правите намаз од ње. Једина мана белог меса је та да ако се не припреми како треба, оно може да буде суво и помало безукусно
Нема ништа лепше од добро испохованог меса, свака генерација воли овај начин спремања меса, а кад научите ову методу поховања волећете га још више
Испробајте најбољу маринаду за пилетину
Пилетина са пиринчем и актуелним поврћем која се прави за тили час.
Пре него што купите, проверите да ли је месо довољно свеже
Ако желите да изгубите килограме, ове намирнице су идеалан избор