
Toskanska pohovana piletina je dugo čuvana tajna svih Italijana: Ne trebaju vam čak ni prezle, a...
Ovako pripremljenu piletinu morate da probate!
Ovako pripremljenu piletinu morate da probate!
Mariniranje je proces koji mesu daje dodatni ukus i teksturu, a kuvar otkriva najbolju za piletinu.
Nećete moći da joj odolite
Piletina spremljena na meksički način ima potpuno drugačiji ukus
Osim za glavno jelo, piletinu možete da služite u salatama, da pravite namaz od nje. Jedina mana belog mesa je ta da ako se ne pripremi kako treba, ono može da bude suvo i pomalo bezukusno
Nema ništa lepše od dobro ispohovanog mesa, svaka generacija voli ovaj način spremanja mesa, a kad naučite ovu metodu pohovanja volećete ga još više
Isprobajte najbolju marinadu za piletinu
Piletina sa pirinčem i aktuelnim povrćem koja se pravi za tili čas.
Pre nego što kupite, proverite da li je meso dovoljno sveže
Ako želite da izgubite kilograme, ove namirnice su idealan izbor