
РЕЦЕПТ ЗА КРЕМАСУ И СОЧНУ ПАЛЕНТУ: Испробајте оригинални италијански рецепт
Трик је у једном састојку
Трик је у једном састојку
Качамак је једно од најпознатијих старинских јела, које се се спрема очас посла. Осим тога што је једноставан за припрему, веома је здрав и без глутена је. Делује стимулативно на варање и на...
Начин на који Италијани спремају паленту је најбољи до сада, а о укусу нећемо ни да причамо
Качамак или палента дијета која траје 4 дана обезбедиће ваше телу и неопходне витамине и минерале, очистити црева и убрзати метаболизам
Хрскаве згаљоце или пржена палента, једно је од најпопуларнијих јела у Пуљи
Палента садржи веома мало калорија (100 грама куваног кукурузног брашна има само 70 калорија), а тајна ове дијете је у томе што је палента веома богата влакнима, која упијају воду, набубре и...
Палента је одлична за почетак дана
Један од најбољих укуса на свету.
Оброк који се лако спрема, а има много добробити за организам.
Печени кромпир је јело које постоји вековима, а можемо да га спремамо на различите начине који доста утичу на његов укус.