
АКО ЈЕДЕТЕ СВИЊСКУ МАСТ, СЛАНИНУ И ЛУК СВАКИ ДАН ПРИПАЗИТЕ: Један нутрициониста има занимљив...
Да ли и ви волите да их једете?
Да ли и ви волите да их једете?
Састојак који свако јело чини вишеструко укуснијим је лук, у који је претходно додато мало шећера
Овај трик примењују кувари у великим ресторанима и хотелима
Скоро па неизбежно, свима сузе очи када секу лук, али уз ове трикове сузе су прошлост.
Ослободите се мириса лука са коже брзо и лако.
Када црни лук чувате у кући, прија му хладно, тамно и суво место. У супротном ће проклијати. И такав може да се једе, али не сме да иструли. Ево како да вам стоји што дуже здрав.
Сецкање лука је можда једна од најмучнијих ствари које радите у кухињи.
Узроци лошех задаха могу бити многобројни
Поједина храна изузетно је добра за здравље
Рок употребе ове намирнице доста зависи од места на ком га чувате