Састојак који свако јело чини вишеструко укуснијим је лук, у који је претходно додато мало шећера
Тајни састојак који се додаје у црни лук приликом пржења ће га учинити укуснијим.
Пржење лука је једноставан и познат процес који понављамо скоро сваки дан. Непоходан је код припреме скоро сваког јела и чини храну укуснијом. Увек пропржите лук на уљу, па додајете остале састојке, али један мали трик помоћи ће вам да буде још укусније све што спремате.
Све што је потребно да урадите је да додате прстохват шећера у тигањ јер ће се тако лук мало карамелизовати. Такође, познато је да је шећер и универзални појачивач укуса. Зато док пржите црни лук не заборавите на тајни састојак који ће помоћи да јело буде савршено. Само немојте да претерујете јер тако можете и да уништите укус. Када кренете да пржите лук, у тигањ прво сипајте уље, па комадић путера, па додајте сецкани лук и шећер.
(Ствар укуса)
БОНУС ВИДЕО