TRIK PROFESIONALNIH KUVARA: Pogledajte kako se dinsta luk u najelitnijim restoranima
Ovaj trik primenjuju kuvari u velikim restoranima i hotelima
Ovaj trik primenjuju kuvari u velikim restoranima i hotelima
Skoro pa neizbežno, svima suze oči kada seku luk, ali uz ove trikove suze su prošlost.
Oslobodite se mirisa luka sa kože brzo i lako.
Kada crni luk čuvate u kući, prija mu hladno, tamno i suvo mesto. U suprotnom će proklijati. I takav može da se jede, ali ne sme da istruli. Evo kako da vam stoji što duže zdrav.
Seckanje luka je možda jedna od najmučnijih stvari koje radite u kuhinji.
Uzroci lošeh zadaha mogu biti mnogobrojni
Pojedina hrana izuzetno je dobra za zdravlje
Rok upotrebe ove namirnice dosta zavisi od mesta na kom ga čuvate
Već u marketu možete prepoznati namirnice koje su zaista sveže od onih koji to nisu
Većina pravi veliku grešku