НАПРАВИТЕ НАЈУКУСНИЈЕ САРМЕ: Трик месара који одушевио и госте и домаћине
Увек ће се тражити једна више...
Увек ће се тражити једна више...
Посна трпеза може да буде веома разноврсна, а јела су врло укусна. Један од примера је и пита с киселим купусом.
Подварак је једно од оних јела која евоцирају успомене на мирис и топлину дома. Као један од најпознатијих специјалитета српске кухиње, он савршено спаја једноставне састојке и богате укусе.
Традиционална јела су нам омиљена и ништа се не може поредити са њима.
Слагана сарма од киселог купуса се припрема лако и брзо, а једнако је укусна као и традиционална сарма
Кисели купус има много предности када је здравље у питању, а ми издвајамо 5 најзначајнијих, због којих ћете га сигурно јести чешће
Ово поврће упиће сав вишак соли
Уколико вам је потребан кисели купус ван сезоне, можете га укиселити за свега 2 до 3 дана.
Већина нас је оставила кисели купус за зиму и онда када је дошло време да се он проба схватили сте да је пресољен и да не можете припремити омиљено зимско јело – сарме.
Погледајте о ком састојку је реч