Кисели купус са вином је мало другачији рецепт за традиционално јело које ће ваши укућани обожавати.

Oglas
Кисели купус са вином и кобасицама је савршен избор за оне који желе да пробају нешто ново, али и да уживају у једноставном и хранљивом јелу које ће задовољити и најзахтевније гурмане.
- 750 г киселог купуса
- 2 главице црног лука
- 1 јабука
- 350 мл грашевине
- 50 г димљене сланине
- 1/4 шољица бобица клеке
- бибер
- 6 кобасица
- неколико кашика масти
Припрема:
На тигању на масти прво испржите ситно исецкану сланину и лук. Додајте добро исцеђен купус, клеку, јабуке исецкане на коцкице и налијте вином. По укусу додајте и бибер. Поклопите и нека се кува на лаганој ватри око сат времена уз често мешање док течност не уври. Кобасице испржите и служите уз купус.
(Информер)
Oglas
БОНУС ВИДЕО