Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"СКУПЉАЛА САМ СВАКИ ДИНАР": Сузана Јовановић данас има успешну каријеру, али њен почетак уопште није био лак

Сузана Јовановић је сама скупила новац за свој први албум

1720082943_Foto-Ataimages.rs-M.M.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ М.М.
Oglas

Сузана Јовановић деценијама ужива у складном браку са Сашом Поповићем. Лепо живи, имају складну породицу, на рачуну и више него довољно новца, али није одувек било тако. Певачица је открила да је морала озбиљно да се помучи и ради даноноћно како би скупила паре за први албум.

- Краљем осамдесетих, почетком деведесетих сам три године напорно радила, скупљала сваки динар, што се каже пара на пару, како би снимила први албум. Буквално сам радила дан ноћ. Некако сам скупила за прву плочу „Марамче свилено“, све сама. За студио, музику, композиторе, све, све. И пре него што је требало да се крене у целу ту реализацију, тата и ја вече пре свега тога седнемо и отворено причамо. Тата ми тада каже да у животу није видео на гомили толико пара. Ја га питам шта да радим, шта ако дам све те паре за албум, а песме не прођу. Он ми каже „Шта има везе сине. Опет ћеш певати свадбе, испраћаје, опет ћеш зарадити брдо пара и снимићеш нешто ново“. Ту ме је охрабрио. Бог ме погледао и албум је добро прошао - испричала је Сузана у емисији "дИван схоw".

Сузана отворено признаје и да има помоћ у кући, те да не ради све сама.

- Ја сам главни организатор посла, волим да угодим Салету И деци. У кући ја водим главну реч, наређујем шта мора да се ради, плати, одради. Да ме људи не схвате погрешно, око прања, пеглања И осталих таквих послова имам помоћ моје драге Маје. Ја сам ту за сву организацију.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas