Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Познату инфлуенсерку из Хрватске ујела ајкула: "Осетила сам угриз на десној подлактици"

Елу Јерковић, популарну инфлуенсерку из Хрватске ујела је ајкула на Малдивима.

1728974232_Untitled.jpg
Фото: Инстаграм/ Принтсцреен/ Ела Јерковић
Oglas

Ела је појаснила овај догађај.

- Пливање са морским псима ми је одувек била жеља. Реч је о за људе безопасној врсти, морском псу “дадиљи” који иначе једе рибу", каже Ела за портал "Слободна Далмација".

Ела заједно са осталима добили су јасна упутства како да се понашају док пливају са морским псима, па тако да не би испровоцирали животињу нису смели да их мазе, те да прави нагле покрете рукама.

- Дошао је мој ред да уђем у море и зароним међу морске псе док ме водич снимао подводном камером. Наравно свих правила сам се придржавала и док сам још била на површини мора водич ми је објашњавао у којем смеру да зароним. Осетила сам угриз на десној подлактици. На тренутак сам се следила од шока, али нисам осетила никакав облик агресије од морског пса, никакве нагле кретње, имала сам осећај као да ме случајно угризао. Зашто? Зато сто водичи бацају мртву рибу с брода како би окупили јато морских паса у близину људи у сврху бољег искуства и видеа. С обзиром на то да је водич бацао рибу у мојој непосредној близини мислим да је морски пас забуном угризао моју руку уместо рибе, није настављао да напада", рекла је Ела.

- Само је грицнуо, пустио и наставио да плива. С обзиром на мој осећај да нема потребе за паником нисам је ни изазивала него сам мирно изашла из мора на брод како не бих направила панику међу осталим туристима који су били у мору. Да сам почела да вриштим и паничирм сви који су били у том тренутку у мору би вероватно прекршили главно правило, а то је да не млате рукама и ногама", рекла је хрватска инфлуенсерка.

Ела је била свесна ризика.

- Ипак сам ушла на њихову територију и не чудим се оваквој ситуацији. Све у свему занимљиво искуство, све је добро прошло, кад сам дошла на брод водичи су ми опрали рану с јодом и алкохолом. То је било довољно. Нисам имала никакав упални процес око ране тако да нисам затражила даљну медицинску помо', остао ми је само кул ожиљак као сувенир на једно од најбољих путовања на којима сам била", рекла је Ела која ће о свему ускоро објавити видео на свом YоуТубе каналу као и доживљаје с пливања с морским псом китом, корњачама, ражама, роњење са боцом и малим морским псима.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas