Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Погледајте како је НЕКАДА ИЗГЛЕДАЛА ЈОВАНА ЈЕРЕМИЋ: Млада, смеђа девојка, нећете је препознати (ВИДЕО)

Ово је снимак Јоване Јеремић од пре 14 година

1713450110_Jovana-jEREMIC-TIK-TOK-I-atA-.jpg
Пхото:АТА
Oglas

Једну од најпознатијих водитељки на нашим просторима знате као малу плавушу са кратком косом. Јовану Јеремић, њене изјаве као и љубавни живот прати велики број људи свакодневно. Међутим не знам да ли сте знали да она пре тако није изгледала. Јована је пре четрнаест година појавила у публици познате емисије "Магазин Ин" и водитељка Сања Маринковић је публику упитала једно питање а Јована Јеремић добила реч и изразила свој став. 

Питање је гласило: "Да ли мислите да је Јелена Карлеуша опседнута својом лепотом?" - упитала је Сања 

Јованин оговор је голасио: 

- Првенствено ја не мислим да постоји уопште опседнутост лепотом. Свака жена у себи жели од самог рођења да буде сама себи првенствено лепа а затим и мушкарцу. Шта онда ако је Јелена Карлеуша опседнута лепотомонда сам опседнута и ја лепотом и деведесет посто жена.- рекла је тада Јована Јеремић. 

 

 

@стасеради_наестради јована јеремиц у младим годинама #јованајеремиц #јеленакарлеуса #драма #видео #вирал #фyпシ゚вирал #форyоупаге #фyп #фyпシ゚вирал #фyп #форyоупаге #форyоупаге #фyпシ゚вирал ♬ оригинал соунд - ста се ради на естради

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas