Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈТЕЖИ ТРЕМНУТАК У ЖИВОТУ ЈОВАНЕ ЈЕРЕМИЋ: Једва је преживела овај моменат, била на корак од смрти: Дисали смо преко цеви...

Овај тренутак из детињства никада неће заборавити

1729495307_Joiva-Jeremiiic.png
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

Водитељка Јована Јеремић једном приликом је признала да је се са само пет година гледала смрти у очи и то заједно са братом.

Како је истакла, они су се као мали затворили у витрину у којој стоји пиће, због чега су убрзо остали без ваздуха и почели да се гуше.

 - Да могу бацили би ме у септичку јаму, али бих ја и из септичке јаме нашла начин да се извучем. Кад сам била мала затворила сам се са својим братом у витрину за пиће, ту немаш ваздуха. Почнем да се гушим, имала сам пет година, то је истина. Мој брат Аца исто је почео да се гуши, исто пет година. Он је кренуо да губи свест, ја сам била свесна да ћемо да се угушимо, да је то то - рекла је она.

Како је истакла, брзо јој је на памет пала идеја, те је одмах знала шта треба да уради.

 - То су огромне кафанске витрине, ту се ставља пиће, дихтује и не можеш да издађеш. Мени проради кефало, сетим се да има судопера која је повезана и да постоји цев која је повезана. Извукла сам ону цев и кроз сливник смо он и ја дисали пола сата док нас нису нашли. Ако сам то преживела, има да прежим све остало. То је инстикт за преживљавање. Човек увек треба да се бори и не сме да дозовли да му било шта помути ум - испричала је Јеремићева у свом јутарњем програму.

Курир 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas