Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈОВАНА ЈЕРЕМИЋ О ПРОДАВАЊУ ИНТИМЕ: "Мени је часније да снимиш филм за одрасле и окачиш лепо на сајт да се види, овамо се скидаш свакако и види ти се"

Ја сам софистицирани тип жене, ја волим све софистицирано, када су такве ствари на другачијем нивоу

1729494047_jOVAN-jEREMIC.png
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

Многе јавне личности одавно продају своје интимне фотографије и видее на сајтовима за одрасле, а водитељка Јована Јеремић признала је да ли би урадила тако нешто.

- Никада, никада, то се коси са мојим ставовима - рекла је недавно Јована.

- Мени је часније да снимиш филм за одрасле и окачиш лепо на сајт да се види, овамо се скидаш свакако и види ти се... Ја сам софистицирани тип жене, ја волим све софистицирано, када су такве ствари на другачијем нивоу - додала је она.

У емисији Огњена Амиџића је, са друге стране, открила кога поштује од колега.

- Ко ми се свиђа, кога изузетно ценим у свом послу. Јако ценим Сању Маринковић, много је волим и она то зна, почела сам у њеној емисији. И Огњена, такође - истакла је.

Водитељка, иначе, одавно ужива у љубави да бизнисменом Драганом Станковићем.

Јована је једном приликом објаснила да су јој се све велике ствари у животу десиле на неки велики православни празник, па је не чуди што се на црвено слово и развела.

- На Свете Враче сам завршила факултет, удала сам се на Ђурђевдан, рођена сам уочи Свете Петке, невиност сам изгубила на Видовдан, а развела сам се на први дан великог поста - причала је водитељка.

Тврди да говори 5 језика

Јована Јеремић је, подсетимо, поделила на Инстаграму свој ЦВ у ком је навела да говори пет језика, међу којима су: српски, босански, хрватски, шпански и енглески.

Она ускоро путује у Америку како би пратила тамошње изборе за председника, а показала је ЦВ у ком пише ниво њеног образовања, колико језика зна, њене вештине, а у опису објаве је написала:

- Спремна за америчку турнеју!

Курир 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas