Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕ МРЗИМ ГА": Барбара Бобак се јавно обратила Дарку Лазићу - ставила тачку на све спекулације о њиховом односу

Певачица Барбара Бобак проговорила о свом бившем дечку Дарку Лазићу

1718354553_1716898693_Foto-Ataiamges.rs-A.A-Z.M-Printscreen-Instagram-darkolazicofficial.jpg
Фото: Атаиамгес.рс/ А.А/ З.М, Принтсцреен/ Инстаграм - дарколазицоффициал
Oglas

Певачица Барбара Бобак популарност је стекла док је била у вези са Дарком Лазићем, а сада је проговорила о гласинама да је са њим била из користи.

- Не можеш ти никога да натераш да буде са тобом. Мислим да је он довољно дуго на естради да може да провали кад неко хоће да се окористи о њега. А и та веза не би толико дуго трајала да би било баш тако како се прича. Ја не могу да се борим са тим шта ко каже и шта ко мисли. Шта год да урадим, постојаће људи који ће тврдити да сам била из користи. Највећу популарност сам добила после.

Барбара је открила да се са бившим момком никада није видела након раскида.

- Никада се нисмо срели више. Немамо додирних тачака више, немамо децу…. Када би га негде срела јавила бих му се, па што да не. Па немам ја мржњу према њему нити било шта. Чула сам да чека треће дете, ево честитам му јавно. А не могу никако да му пошаљем СМС јер немам његов број. Чак и да узмем сада његов број, не бих му слала ништа јер нема потребе за тим - поручила је она.

Подсетимо, Барбара је у жижу интересовања јавности због везе са Лазићем, а недавно је признала зашто не жели да говори о фолкеру.

- Не волим да причам о стварима које у мени не изазивају лепе емоције, да тако кажем. Ја се ниједне секунде нисам, нити ћу се икада стидети тога. То је био мој избор у том моменту и то није нешто што је било договорено. Иако сам доста пута прочитала и видела коментаре типа знаш као, "она је њега искористила па га је шутнула". Као да ти плански некоме можеш сада дођеш, па и некоме као што је он, ко је на естради толико година, и сада ево, дошла једна певачица да се преко тебе промовише! Шта сам ја овде? То је био мој избор али још увек нисам спремна некако да причам о томе. Не свиђа ми се како се осећам када се сетим тога... Можда ћу бити спремна за пет година, за двадесет пет, можда за пет сати, можда за пет дана. Можда нећу никада. Али, некако, просто... Те неке емоције - признала је за Телеграф.

(Хyпе)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas